Úttörés

2008.07.19. 16:05

Sziasztok!

Nehéz úgy bármit is írni, ha az ember fejéhez cserkészjelszavakat tartanak! De én megkísérlem, és nem leszek egyedül. Itt lesz veletek Andris barátom, és megpróbálunk  egy olyan blogot létrehozni, ami a színvonalasság, és a szórakozás egyvelegét alkotva bevezeti az érdeklődőket a cserkészet világába, a benne levőket pedig tovább kalauzolja a cserkészélet rejtelmeibe, és hasznos információkkal vértezi fel a cudar világ ellen.

A cserkészet mindig is az élet zavaros tengerén hánykolódó hajók (értsd: ifjúság) világítótornya volt, és ez a mostani világban hatványozottan igaz. Olyan értékeket szeretnénk továbbadni a felnövekvő generációnak, mely nem csak néhány percre köti le őket, hanem egy életre beléjük neveli -persze először játékos formában, aztán az életkor előrehaladtával egyre komolyabban- az igazi értékeket, melyekkel emberként kerülhetnek ki a fogyasztói világ taposómalmából.

Célunk a bloggal, hogy minden érdeklődőhöz eljussunk, ezáltal szélesebb körben népszerűsítve a cserkészetet, de főként a csapatot szeretnénk újra összekovácsolni, a Munkásifjú újság szellemiségét, és hagyományát tovább folytatni, megfelelve az új kor elvárásainak.

Jó olvasását kíván:

Huszár András, Végh Ádám

Szerző: bAndriska

8 komment

Címkék: kezdet mission

A bejegyzés trackback címe:

https://munkasifju.blog.hu/api/trackback/id/tr6575743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B. Eszti 2008.07.20. 11:59:15

Nagyon örülök ennek a kezdeményezésnek, bízom benne, hogy sikeres lesz és sokan fognak értesülni ezáltal csapatunk életének eseményeiről!

Jó munkát!

Gábor217 2008.07.20. 12:10:43

Remélem nem fullad érdektelenségbe majd az idők során. Mert egy ilyen oldal csak akkor lehet élő, ha mindig van, aki olvassa is. Persze ehhez írni is kell, hogy mindig legyen friss anyag. Ha sikerül heti, vagy havi rendszerességgel feltenni írásokat hosszú időn keresztül, akkor érdemes lesz ide járnia a csapattagoknak, meg azoknak, akiket érdekel.

bAndriska 2008.07.20. 14:46:10

Elvileg októberig megcsináltuk a tervezetet, hogy mikről írunk és minden szombaton felkerülnek a dolgok.
A tábor után 10 héten keresztül folytatásos regény formájában lehet, majd átélni a tábort újra. De lesznek ötletek, tippek ,hírek. Köszi a hozzászólást;)

Gábor217 2008.07.20. 22:58:24

Szóval ez olyan lesz, mint egy csapathonlap? Ami egyébként van. De mindig ott akad el egy ilyen kezdeményezés, hogy nem frissül. De te már tapasztalt blogoló vagy, úgyhogy biztos nem lesz hiány új bejegyzésekben.

És tök jó, hogy ilyen komolyan megterveztétek, ez is tetszik!

optika 2008.07.27. 20:22:30

Jó hogy olvashatok a csapat történéseiről, szeptembertől tervezem visszatérésemet a csapat vérkeringésébe.
Komolyodtam, érzem hogy elhanyagoltam cserkész múlta, jelenem és jövőm.

optika 2008.07.27. 20:24:57

Tényleg jó hogy van csapat blog
Januárban államvizsgázom szociálpedagógus leszek!
Szurkoljatok és imádkozzatok értem.
Mindenki aki aktív tagja maradt csapatunknak, gratulálok szívből.
A lelkes vezetésnek is elismerésem!
Mindenkinek kellemes nyarat, jó táborozást kívánok augusztus 12-18-ig Kővágóőrsön

B. Eszti 2008.08.10. 21:15:09

Üdv Optika!
Jó hallani felőled:)
Bármikor visszatérhetsz a csapat vérkeringésébe:)
Keddtől tábor, irány a Balcsi!!!! Mindenkivel ott találkozunk!
Juhhé:)

Tibor aus Klagenfurt 2009.01.01. 17:49:47

Tényleg jó hogy van csapat blog- mint modta Optika. Különösen, hogy külföldröl nezem az esemenyeket.
Erdemes mar ide járnia a csapattagoknak.
süti beállítások módosítása