Sok szeretettel köszöntöm a blogon új szerzőnket Cs. Barni-t. Remélhetőleg az új és állandóan megújuló blogunkon tőle is sok érdekes dolgot olvashatunk.

Kedélyes csetelés közben el eldöntöttünk, hogy a Munkásifjú újság hagyományait felelevenítjük és rovatokat fogunk létrehozni a blogon belül. Eddig 3 dolog jutott eszünkbe, és várjuk a kommentekbe a további ötleteket.

  1. Események, élménybeszámolók

  2. Hivatalos közlemények

  3. Interjúk

Persze felmerülhet még a vicc vagy esetleg a néprajzi rovat is:)

A csapat levlistára, a kommunikációs főnökség küldött egy emailt, mely szerint a programokon való részvételt a sok élmény mellett pontokkal jutalmazza a vezetőség. A cél, hogy a nyári tábor végére sok pontot gyűjtsenek a cserkészek, mmert értékes jutalmak várnak rájuk.

Rögtön lehetőség is nyílik 2 pont szerzésére az őszi portyán(infók az előző írásban).

A nyári tábor 5 pontot ér, a portyák 2 pontot és az egyéb csapatprogramok 1 pontot. Aki részt vesz a programon automatikusan kap pontot és elvileg mindenki résztvevője a versenynek,kivéve a Bükkkfa őrs:( Az első 3 helyezett kap jutalmat. Díjátadó a tábor utáni pizzázáson.

A nyereményekrtől itt is lehet tájékozódni. Szóval gyertek a programokra, gyűjtsetek sok pontot, mert jó lesz minden program és még nyerni is lehet:)

Jó munkát!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://munkasifju.blog.hu/api/trackback/id/tr71691587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Optikus · http://www.tar.hu/kmise 2008.10.10. 11:09:44

A pontgyűjtési ötlet jó, nagyon jó!

Lehetne szerintem még régi cserkészek visszaemlékezései, fotótár, stb.

A lelkem örül, és egyben sír is!

Örül, hogy olvashatok felőletek, nagy vívmány az Internet, ha jól használja az ember. És sír, mert élőben nem lehetek még ott veletek a programokon, és a szervezésben.

Tudom jó kifogás sosem rossz, de az első diplomám lesz meg Isten segedelmével januárban, és ezt mindenképpen meg akarom szerezni, bizonyítani szeretnék magamnak, hogy ezt is meg tudtam tenni. Persze imádkozom is érte, de dolgozok is érte. Ora et Labora. (Imádkozzál és Dolgozzál) weblapom címe: www.tar.hu/kmise
süti beállítások módosítása