Áldott helyen

2008.11.18. 22:14

Hol hit, ott szeretet,
Hol szeretet, ott béke,
Hol béke, ott áldás,
Hol áldás, ott Isten,
Hol Isten, ott szükség nincsen.
Ámen

                                     /Házi áldás/


Az igazi cserkészélethez nem elég a lelkesedés, az odaadás és az elhivatottság; Isten áldása nélkül nem lehet teljes értékű, hisz az emberi erőfeszítések önmagukban mit sem érnek. Hogy igazán eredményesen tudjon a csapat jó munkát végezni, Garadnay Balázs püspöki helynök 2008. november 8-án megszentelte otthonunkat, kérve mindannyiunkra az Úr áldását.

A csapatotthon az a hely, ahol hétről hétre összejövünk, tanulunk, jól érezzük magunkat és örülünk egymásnak. Bízzunk benne, hogy az otthonra kapott áldás közelebb visz minket közös céljainkhoz, és azokhoz is, amelyeket ki-ki önmaga számára tűzött ki.

A szentelésen jelen volt csapatunk néhány öregcserkésze, más csapatokból érkezett vendégek, illetve a 217-esek apraja-nagyja. Így mintegy ötvenen örülhettünk együtt ezen a szép őszi napon. Köszönjük, Urunk!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://munkasifju.blog.hu/api/trackback/id/tr70776866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása