Év végi kirándulás.....

2011.06.21. 18:35

   Hamarosan ismét itt egy cserkészév vége, egy újabb tanyázás és egy újabb tábor. Így hát elérkezett az ideje egy újabb év végi kirándulásnak is.

 

  A kirándulás június 16-án volt. Nagy örömünkre Bálint Kata szervezte a kirándulást, így hosszú idő után újra találkozhattunk vele. :D Kora délután találkoztunk Isten-kútnál ahonnan utunk a Büdös-kútig vezetett. 20-an jöttünk el összesen, kicsik-nagyok vegyesen. Amint megérkeztünk rögtön játszani kezdtünk, amíg megrakták a tűzet, és jó nem lett, hogy ellehessen kezdeni sütni a szalonnát. A szalonna nagyon jó volt, a hangulattal egyetemben. Miután ettünk folytatódtak a játékok. Volt a szokásos kedvenc a puszi harc, de ezen kívül volt kacsintós, őrült csirke és még sok jó játék. Időnk végéhez közeledve elindultunk visszafele. A remete réten megálltunk még játszani, hogy a jó hangulat még jobb legyen. De hát sajnos innen is tovább kellet mennünk, nehogy lekéssük a buszt. Végül kicsivel előbb 19:30-ra értünk vissza Isten-kúthoz.

 

  Én személy szerint nagyon élveztem a kirándulást. Jó volt újra találkozni és együtt lenni ennyi lelkes és vidám 217-sel. Bánhatja, aki nem jött el.

 

 

Jó munkát!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkasifju.blog.hu/api/trackback/id/tr903003935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása