Itt a tavasz...

2012.04.24. 18:17

Itt a tavasz, nyílnak a virágok, mi pedig újra bepakolunk a táskáinkba és útra kelünk. Az idei tavaszi portya során Szekszárdra látogattunk. Az itteni cserkészcsapat otthonában kaptunk szállást, amit Kedves András cserkésztestvérünknek köszönhetünk.

 

Az első nap során megismerkedtünk egy új társasjátékkal, valamint egy esti kinti játékra is sor került. Szombaton azonban már fogtuk a táskáinkat és útra keltünk Sötét-völgy felé. Kisebb nagyobb kitérőkkel, de végül elértük a célunkat. Itt számháborúra került a sor, ameddig főtt az ebéd, ami paprikás krumpli volt. A táj egyébként nagyon szép volt. Az este folyamán szintén egy új játékkal ismerkedtünk meg az egy perc és nyersszel. Az idő kicsit borongós volt, de ennek köszönhetően a közeli templomtorony árnyékát látni lehet a felhőkön (erről kép is van J). Az este folyamán, egy lelki programon vettünk részt. Vasárnap pedig rendben hazaértünk.


Jó munkát! 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://munkasifju.blog.hu/api/trackback/id/tr714471182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása