Kiscserkészek a Kisréten

2008.10.19. 17:14

Sok év után a legnagyobb létszámú csapatrendezvény volt a ma megvalósult kiscserkész rajkirándulás. A Repülő mókus, Mormota és Farkas őrsökből 26 kiscserkészünk vett részt rajta,  6 vezetővel és egy újonc nagycserkésszel együtt.

A Dömörkaputól indulva nagyjából 20 perc alatt elértük a Kisrétet. Út közben már sokan hangot adtak a számháború iránti vágyuknak. Ez nem is maradt el, a környező domboldalakat elárasztotta a zöld és piros számokra vadászó kiscserkészek hada. Nem hagyhattuk ki természetesen a legkedveltebb cserkészjátékokat sem: a brit bulldogozást, a sheriff-mambo-t, a japánfocit és a kidobózást. Persze így is akadtak olyanok, akiket inkább az időközben megrakott tűz érdekelt, kiváltképp élvezve az égő fadarabokkal való hadonászást, a vezetők nagy örömére. Ebédre parázsban sült finomságokat ettünk, majd még egy adag játék, és egy utolsó kör számháború után - miután már minden kiránduló csoportot elüldöztünk a helyszínről - hazafelé vettük utunkat.

Aki nosztalgiázna, vagy szeretne ízelítőt kapni a kirándulásról, annak szívből ajánlom a következő galériát: Itt elérhető

 

Köszönet mindazoknak, akik a mai nap sikeréhez hozzájárultak, és köszönet a szülőknek is, hogy gyermekeiket elengedték! Reméljük, hogy a következő rajprogram is ilyen kellemes élményként marad majd meg.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://munkasifju.blog.hu/api/trackback/id/tr33721723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bAndriska 2008.10.20. 11:30:35

Ott kellett volna lenni...a képeket nézegetve még jobban irigykedem...

gábor 2008.10.20. 18:21:14

Majd ha kiscserkész leszel, mehetsz te is! :)

hanna 2008.10.22. 13:46:13

Tiszta jó volt a kirándulás!:):):):):):)
jah meg tiszta joarcok a kicsik:):):):)
süti beállítások módosítása