Spontán kirándulás...

2011.01.05. 17:48

  Még az előző évben a vezetőségi kiránduláson (dec. 29.) elején Kata kitalálta, hogy csinál az őzikéknek egy kirándulást. A kirándulás végére mát több is 'meglett hívva'. Így hát gyors elkészült a kirándulás levél és már lehetett is készülődni.

Január másodikán reggel találkoztunk a pálosoknál 9:30-kor. Valakinek nem sikerült időben odaérni így egy kicsit később indultunk el. Először a Mecsekapun át a misinára sétáltunk fel ahol megálltunk megcsodálni milyen hatalmas is a pécsi TV torony. Onnan tovább mentünk a Kis-Tubesig ahol olyan csodálatos látvány fogadott mindenkit amilyet már régen láttunk. A várost köd borította így mikor lenéztünk olyan érzést keltett az emberben mintha a semmi fölött lenne. A nézelődés után mindenki megette saját kis vagy nagy szendvicsét, majd következhetett a gyerek által oly várva várt játék. Először számháborúra került a sor. Majd miután teljesen elragadta őket a harci vágy a táborban olyan annyira kedvelt játék a pusziharc következett. Ismét hatalmas küzdelmeket láthattunk, de szerencsére nem sérült meg senki. Ezek után mindenki nagy bánatára visszaindultunk a pálosokhoz. Az út alatt ismét megtekinthettük a csodálatos téli tájat. Végül mindenki elköszönt egymástól, és az őzikék nagyon boldogok voltak, hogy újra találkozhattak a Katával.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://munkasifju.blog.hu/api/trackback/id/tr882563083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása