Mikulás...

2011.12.08. 15:43

 

Ismét egy újabb december kezdődött el. Már mindenki nagyban nyitogatja a kis adventi naptárjának ablakait, vagy nézi meg mi található az adott napi zsebben. :D

 

Mint az tudjátok decembernek a hatodik napján, jön el hozzánk a Mikulás, aki kis meglepetést hoz a jó gyerekeknek, a rosszaknak pedig virgácsot ad. Így hozzánk is ellátogatott., méghozzá olyan szerencsében volt részünk, hogy három nappal előbb. Szombaton gyűltek össze az őrsök. Vendégeink voltak az öregcserkészek is, akik egy kis meglepetéssel is készültek. A délelőtt folyamán az őrsök készítettek adventi koszorúkat, játszottak a végén pedig beszélgettek egymással némi étel és üdítő társaságában. A Mikulás pedig minden őrsnek egy csomag keksszel kedveskedett.

Személy szerint nagyon élveztem, bánhatja, aki nem jött.

 

 

Jó Munkát!

BicskáS

 

A bejegyzés trackback címe:

https://munkasifju.blog.hu/api/trackback/id/tr803448316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása